Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

PLÜSSÁLLAT KEZELŐ CSOMAG

PLÜSSÁLLAT KEZELŐ CSOMAG

14,300 Ft

Valódi orvosi lapeszközök, állatorvosi játékhoz

Mindjárt kezdődik az állatorvosi rendelés, már sorakoznak a kis betegek. A plüss kutyák, cicák és macik türelmesen várják, hogy a környék legjobb kisdoktora meggyógyítsa őket

A rendelő modern, és kényelmes, az állatorvos szakszerűen teszi a dolgát, mindenki a legjobb kezelést kapja. Lázat kell mérni, elvégezni a szükséges teszteket, be kell kötözni a fájós lábakat. Megsimogatni az ijedt tekintetű kisállatokat, a legbátrabbak még jutalomfalatot is kapnak! 

Itt sosem fáj az injekció, a kisdoktor pedig elégedetten mosolyog: a szuper, új műszerekkel gyerekjáték volt a mai rendelés!

A csomag tartalma: orvosi eszközök (műanyag vesetál, fecskendők, önmagához tapadó rugalmas kötöző pólya, mintavételi csövek, XXS szájkosár, tabletta beadó eszköz, diagnosztikai tesztcsomag, vénakanül – tűt nem tartalmaz, műtéti sapka, gézpólya, papírvatta, digitális hőmérő). 

A csomag pontos tartalma az aktuális beszerzési lehetőségektől függően, kis mértékben, értékhatáron belül változhat. Használatát 9 éves kortól javasoljuk. 3 éves kor alatt nem használható (lenyelhető darabokat tartalmaz, fulladást, sérülést okozhat). Orvosi célra, élő állatok ellátására nem használható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PLÜSSÁLLAT KEZELŐ CSOMAG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlott termékek