Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

PLÜSSÁLLAT KEZELŐ CSOMAG

PLÜSSÁLLAT KEZELŐ CSOMAG

11,300 Ft

Egyszer használatos orvosi eszközök, állatorvosi játékhoz

Add to compare

Mindjárt kezdődik az állatorvosi rendelés, már sorakoznak a kis betegek. A plüss kutyák, cicák és macik türelmesen várják, hogy a környék legjobb kisdoktora meggyógyítsa őket. A rendelő kényelmes, az állatorvos szakszerűen teszi a dolgát, mindenki a legjobb kezelést kapja. Lázat kell mérni, elvégezni a szükséges teszteket, be kell kötözni a fájós lábakat. Itt sosem fáj az injekció, a kisdoktor pedig elégedetten mosolyog, a szuper új műszerekkel gyerekjáték volt a mai munkanap!

A csomag tartalma: orvosi eszközök (műanyag vesetál, fecskendők, önmagához tapadó rugalmas kötöző pólya, mintavételi csövek, XXS szájkosár, tabletta beadó eszköz, diagnosztikai tesztcsomag, vénakanül – tűt nem tartalmaz, műtéti sapka, gézpólya, papírvatta, digitális hőmérő). 

A csomag pontos tartalma az aktuális beszerzési lehetőségektől függően, kis mértékben, értékhatáron belül változhat. Használatát 9 éves kortól javasoljuk. 3 éves kor alatt nem használható (lenyelhető darabokat tartalmaz, fulladást, sérülést okozhat). Orvosi célra, élő állatok ellátására nem használható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PLÜSSÁLLAT KEZELŐ CSOMAG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlott termékek